Terapija v živo

20201029_104449.jpg

Terapija v živo

Cena:

42 €

Opis Produkta:

Terapija v živo je namenjena komurkoli, ki se v življenju srečuje s situacijo v kateri ne ve kako naprej. Lahko gre za premagovanje težave, doseganje cilja ali zgolj za padec energije v neki situaciji. Terapija traja 60 minut in obsega uvodni pogovor skozi katerega določiva na katerem področju bo energetska terapija potekala oziroma kaj želite z njo doseči.

Po uvodnem pogovoru sledi energijska terapija, skozi katero sprejmete zdravilne valove energije, ki vam pomagajo v vaši situaciji. V kolikor energijskega zdravljenja niste pripravljeni sprejeti lahko vseh 60 minut porabite za terapevtski svetovalni pogovor. 

V kolikor se odločite za terapijo na daljavo lahko terapijo na vašo željo tudi snemam ter vam energijski del v obliki videoposnetka pošljem po elektronski poti. Tako ga lahko uporabite kadarkoli kasneje, v kolikor čutite, da je to potrebno.

Terapija v živo poteka v naših poslovnih prostorih, terapija na daljavo pa preko naslednjih programov: Skype, Viber ali Whatsapp, pri čemer morate biti pripravljeni sprejeti video klic, ni pa potrebno, da tudi vi uporabite vašo kamero.

POMEMBNO: Energijsko zdravljenje nikakor ni nadomestilo za tradicionalno medicinsko zdravljenje, zato vam pri zaznavanju kakršnihkoli znakov ali simptomov bolezni svetujem obisk zdravnika!