Energijski posnetek

20201028_133615.jpg

Energijski video

Cena:

42 €

Opis Produkta:

Izdelava individualnega energijskega posnetka je namenjena komurkoli, ki se v življenju srečuje s situacijo v kateri ne ve kako naprej. Lahko gre za premagovanje težave, doseganje cilja ali zgolj za padec energije v neki situaciji. Predvsem ga svetujem za tista področja, ki potrebujejo večkratno ponovitev energijskega zdravljenja (npr. vkoreninjeni omejujoči vzorci). 

Za razliko od terapije v živo oziroma na daljavo pri izbiri te metode prejmete osebni energijski posnetek dolžine 30 minut, ki je prilagojen vašim potrebam in ga lahko uporabite kadarkoli.

Skozi telefonski ali elektronski pogovor predhodno opredeliva situacijo, za katero želite energijski posnetek, nato vam pošljem terminsko oceno časa, ki ga potrebujem za izdelavo posnetka (ne več kot 5 delovnih dni). 

Po izdelavi vam pošljem povezavo, na kateri je posnetek na voljo, da ga shranete na svoj računalnik ali pametno napravo. 

POMEMBNO: Energijsko zdravljenje nikakor ni nadomestilo za tradicionalno medicinsko zdravljenje, zato vam pri zaznavanju kakršnihkoli znakov ali simptomov bolezni svetujem obisk zdravnika!