Branje kart v živo

20201027_185450.jpg

Branje tarota

Cena:

21 €

Opis Produkta:

Tarot deluje skozi podzavest, je rezultat vaših misli in vaše zavesti. Razkrije mentalna prepričanja, zamisli, kakovost vašega mišljenja, vaše čustvene odzive in čustvena stanja, vaš vpogled, vizijo ter pokaže rezultat vsega navedenega v zunanjem svetu - vaše zdravstveno in finančno stanje ter stanje vaših odnovsov. Je učitelj, ki da edinstvene odgovore posamezniku na njegova vprašanja. 

Branje Tarot kart vas seznani s trenutnim stanjem vaše psihe in stanjem načinov, ki jih uporabljate za uresničitev svojih življenjskih ciljev. Izvlečene karte so zunanja podoba vašega notranjega procesa. Ko ta proces ozavestite ga lahko prilagodite tako, da vam pomaga pri premagovanju težav ter doseganju želenih ciljev. 

Na branje Tarota torej ne gledam kot na napovedovanje prihodnosti ali branje usode, temveč ga uporabljam kot pomočnika pri kreiranje prihodnosti za vaše najvišje dobro.

Branje kart v živo poteka v naših poslovnih prostorih, branje na daljavo pa telefonsko ali preko naslednjih programov: Skype, Viber ali Whatsapp.