Zemljevid čaker

20201028_094553_edited.png

Zemljevid čaker

Cena:

42 €

Opis Produkta:

Čakre si lahko poenostavljeno predstavljamo kot energijske centre, v katerih predelujemo dražljaje iz okolice ter jih pretvorimo v energijo, ki nato zaokroži po našem telesu ter jo oddamo nazaj v okolico. Vsaka čakra je odgovorna za določeno področje vašega življenja. Tako ste lahko na tistih področjih, katerih odgovorne čakre so uravnovešene, zelo uspešni, na drugih pa ravno obratno.

 

Zemljevid čaker vam pokaže, katere so tiste čakre, ki niso v ravnotežju. Najpomembneje pa je, da v Zemljevidu čaker navedem tudi enostavne in vsakodnevno uporabne predloge za to, kako lahko določeno čakro uravnotežite ter s tem izboljšate stanje na tistih področjih življenja, kjer se trenutno kažejo težave. 

Stanje vaših čaker lahko ugotovim na dva načina. Eden izmed načinov je analiza odgovorov na vprašalnik,  ki ga izpolnete ter oddate v elektronski obliki. Če vprašalnika ne želite ali ne morete izpolniti, lahko na vašo željo stanje vaših čakre na daljavo preverim z uporabo nihala. Vašo izbiro označite ob oddaji naročila, v vsakem primeru morate navesti tudi vaše rojstne podatke.

Izdelava vašega osebnega Zemljevida čaker traja največ 3 delovne dni, odvisno od trenutne zasedenosti.

Po izdelavi vam vaš Zemljevid čaker pošljem v pdf obliki po elektronski pošti. Prejmete tudi povezavo do vodenih meditacij za uravnoteženje posameznih čaker.